jjauuu

nyt on ehkä pahin tylsyys ikinä.

Keskiviikko menikin siis Tannin kanssa Tampereella. <: Oli kivaa pitkästä aika vaan hengata ja pyöriä tampereella, jjeje. Mukaan tarttui vain yksi normipaita, ei löytynyt oikein mitään hienoa..
Lopulta väsytti aika paljon, mutta ei se mitään.

Junamatka oli tuskaa, loppujen lopuksi päädyttiin seisomaan "välikössä" koko matka.. O____o
Jäätiin Orivedelle, käveltiin Mikolle ja oltiin siellä hetki, kun Miko oli vielä töissä.. Sitten oltiin siinä kolmisteen jonkun aikaa, siihen asti että Mikko haki meiät. Vietiin Tanni kotiin, me tultiin meille.
Ilta meni siinä tsillaillessa, yöllä kiusasin Mikoa, mutta se siltikin nukahti taas ennen mua.. :D
Valvoin myöhään.

Torstaina olikin herätys 10 aikaan, oli tarkoitus vahtia Rosaa ja Hannesta aamu/iltapäivä.
Siinä ehkä 10.45 Miko sai mut revittyä hereille, en muuten edes muista, koska ois viimeks ollu oikeesti noin vaikeeta herätä.. Ees keskiviikon puoli 8 ei aiheuttanut minkäänlaisia tuskia.. outoa? :D

Nojoo, siitä sitten siinä vahitiin lapsia koko päivä, käytiinpä jopa vähän pihallakin kävelemässä tuolla joella, oli aika jeess. <:

Miko lähti joskus 4 aikoihin, Rosa ja Hannes ehkä 7 aikaan.

Kattelin kai telkkaria, jossain vaiheessa nukahdin hetkeks.. Loppuillan jumitin.
Nukahdin koko päivän aikana ainakin 3 kertaa, joka kerta täysin vahingossa.. oikeesti väsytti siis.

Perjantaina lähettiin äitin ja Mikkon kanssa käymään Orivedellä, ihan vaan kaupoilla jne..
Sitten otettiinkin Miko siitä mukaan meille, tultiin tänne, jumitettiin, katottiin telkkarista Pilvessä, pelattiin korttia jne.
Mentiin nukkumaan kai joskus 2 aikoihin, mutta valvottiin myöhään. hihi, oli kivaa. vaihteeks? ;D

Tänään herättiin huomaamattomasti yllättävän aikasin, joskus ennen 12 tai jotain? :D Mutta jatkettiin köllimistä.. :D Venla soitti joskus ennen yhtä, viimestään sillon mä heräsin, Miko nukku vielä puhelun ajan.. Tai ainakin se kai yritti. :'D
Noustiin joskus yhen jälkeen, jumitettiin koko päivä, puoli 7 aikaan se lähtikin. :(

Seittemän jälkeen sit Linda tuli vielä meille <:  Ei tehty mitään sen erikoisempaa, kunhan hengailtiinn. <:

Joskus 10 aikoihin Lindakin sit lähti. Siitä lähtien oon enemmän tai vähemmän vaan datannut, on mulla hei elämäkin.. :'D



Masentavaa. Ensinnäkin se, että oon koko lauantai-illan jumittanu koneella.. Mut okei se ei oo paha, koska koko alkupäivän mulla oli tekemistä. <:

Enemmän kyl masentaa se, että tää loma sit näköjään oikeesti loppuu. Aina sitä luulee et kun on pitkä loma, niin se kans kestää kauan.. Mut jotenkin mystisesti se loppuu aina kesken. :murrr.

Mut joo, ei voi valittaa. On ollu ihan tajuttoman kiva loma, melkeinpä kokoajan ollut jotain tekemistä.. Nyt kun lukee tota mitä oon tehnyt, niin ehkä pakko myöntää, että kaikki tekeminen on aika Miko-painotteista, mutta en mä kyl valittaakaan voi, on ollut oikeesti kivaa. <;

HAUMPS ja kiitti. ♥ ♥ ♥

(huomenna kärsin kaikkien koulujuttujen ja muutenvaanstressin takia, apuaaaa.)

♫♪♫