Näin. Piti siis kirjottaa tuosta Vironmatkasta.

Sunnuntaina 8.7 lähettiin aamusta autoilemaan porukoitten ja Timpsan kans. Ensin mentiin Keravalle mein tädille, mistä noi vanhemmat lähti sit illalla kattomaan jotain teatteria. Me mentiin siks aikaa Keravan suureen keskustaan vähän kattelee. Siellä sato ehkä puolet ajasta, jumitettiin jossain kaupoissa vaan. Löysin jopa parasta, valkoset JA punaset balleriinat ! Oli suuri ongelma että kummat ostan, ostin molemmat. Muuten en ois ehkä niin tehnyt, mutta vajaa kaheksan euron hinta ei antanut muuta mahollisuutta.. : D
Ilalla sit syötiin kaikkee. Nää grillas lammasta, joten mä ruokavammasena elin salaatilla.. :--)

9.7 Sit herättiin aamulla siinä 5.30 aikaan, heräiltiin ja lähettiin Helsinkiin. Mentiin 8.00 ( joka oli kylläkin myöhässä.. ) laivalla Tallinnaan. Sen jälkeen pysähdyttiin seuraavan kerran siellä jossain,  mistä mentiin lautalla Saarenmaalle. Sen jälkeen taas joku tunti-pari autossa, ja sit käytiin Kuressaaressa ( ?? ) kattelee vähän, ja sit sieltä mentiin sinne Nässumaan, missä Hannun ja Vilman leiri oli ollu.

Aivansiis. Matkan tarkotuksena oli hakea Hannu ( ja Vilma ) niitten protuleiriltä tuolta Nässumasta.
Tultiin sinne sit sillai vähä viime tipassa, kun se loppujuhla oli jo alkamassa.. Mut kerettiin ihan hyvin kuitenkin : D  Juhla oli jees, siellä oli tosi kivan näköstä ja kivan näköstä porukkaa ja kaikkee. Illalla hilluttiin Venlan ja Timpsan kans, leikittiin lepakon kans. <: Ja sit loppuillasta juteltii jonkun aikaa Hämeenlinnalaiselle Timolle. Terkkuja. :'D

745280.jpg
Matka oli tylsä. Otettiin qwii niinq meiän naamoist niinq. ihqq.

745286.jpg
Hannusta tuli protunkäynyt Hannu. <:  MUN pikkuveljet. <3
ja naama tosiaan sellanen, että nukkunu autossa viimeset ehkä 202412591 tuntia.. -__-' ja kiva virne joo.

745291.jpg
Kaikki talot oli tälläsiä. :D tykkään noista katoista. Tää oli siis sauna.

10.7 Mentiin sit taas Kuressaaressa käymään, mulla ei ollut viron rahoja, niin en ostanut mitään. haha.
Sen jälkeen mentii käymää jollai vanhalla linnalla, mutta ei me siellä kyllä kauaa viivytty..
Käytiin illemmalla uimassa, mutta rannalla olikin tosi kylmä, eikä sit oltukaan sielä kauaa. Käytiin Vilman kanssa polkuveneilemässä, se oli aika.. JÄNNÄÄ. haha
Sit illalla mentiin ravintolaan, vähän juhlistaan Hannua och Vilmaa.. Söin papuja ja kanaa. :'D oli hyvää, ja kai aika halpaakin. hjee !
Yötä oltiin sellasessa majapaikkahäsmäkässä, sielläkin oli kivaa.  Paitsi että suihku oli aika jännä kokemus.. Illalla pelattiin korttia, mutta mentiin kai suht aikasin nukkumaan.

745292.jpg
Hannu och jousipyssy siellä jossai linnalla. oioi.

745276.jpg
 AHAHAHAH hajoilkaa. ette ikinä arvaa ketä pisti joku ötökkä jalkaan? (:
psst. kengät jalassa kävely oli tuskaa.


11.7  Herättiin joskus, ehkä puoli 10 aikaa lähettiin sitten taas ajamaan autolla. Sillon oli _todella_ kipeä olo, eli se matka sieltä majapaikasta Tallinnaan oli taas oikeestaan aika koomaa.. Paitsi sit tietty se lauttamatka taas. Syötiin jäätelöä. kai.  Mutta sen matkan pysyin elossa ehkä lähinnä buranan ja batteryn avulla.. Että näin.
Sit Tallinna-Helsinkilaiva, siellä laulettiin lähinnä karaokee, eikä me oikee muuta keretty tekee.  Laulettiin Venlan kanssa Christina Aguileran Beautiful ja Maija Vilkkumaan Ei saa surettaa. Olikivaa. <:
Helsingistä lähettii vaan suoraa kotiinpäin, autossa istumista siis jälleen.. Joskus 23 aikaan oltiin sit kotona.  Jonkun aikaa ehkä entunnusta datasin, ja sitten nukkumaan. Ja taisin nukkua kans aika pitkään..

745283.jpg
Suurin osa matkasta tosiaan meni varmaan autossa, sieltä kyttäiltiin maisemia vaan. haha

Muttaniin. Kiva matka oli, vaikka se sai kyllä aika paljon miettimään omaa riparia ja sellasta.. Niistä vois kirjottaa tässä joskus.

Joitain kuvia saatan lisätä joskus, jos saisin niitä muiltakin tyypeiltä.. Ite en jaksanu mitenkään tosipaljoo räpsiä.