Juu. Ehkä en enää ees jaksa pyydellä anteeks, kun kirjottelen näin harvoin.. auts.

Muttajuu. :D Menin Rrrritulle tossa tiistaina, ei sillee oikeestaa jaksettu nukkua, niin valvottiin koko yö.
Keskiviikkona olin siis Ritun, Tarjan, Joonaksen och Larsin kanssa särkänniemessä.  Oli oikein hupaisaa, vaikkakin sato oikeesti ihan tajuttomasti.hahaa. Loppujen lopuks, sade on oikeesti ihan tosi kivaa. Varsinkin sillon, kun ei oo kamalan kylmä, ja kun ei haittaa vaikka kastuiskin. :D 
Mutnii. Särkänniemi oli jees. Tuli valvottua yhteensä 34 tuntia, oli aikaa.. jännä fiilis. Toisaalta, oon mä ollu väsyneempiki joskus. :D

699041.jpg
27.6  Stockmannin vessa on kaveri. :'D

Eilen ei tapahtunu oikeestaan mitään.. Heräsin 13 tunnin yöunien jälkeen, kun joku soitti.. Olin ehkä pirtee. tsih. :D  Tanja kävi käymässä töitten jälkeen, oli kivaa nähä pitkästä aikaa. <: Katottiin illalla Ilonan kans leffa telkkarista, oli aika hehkeetä. Jeeh.

Tänään.. ei oo tapahtunu niinkään paljoo kun eilen. Turha olo. Kaikki on ollu ehkä jotenkin huonolla tuulella, suurin osa puheesta on ollu huutamista.. Tykkään aika tosi paljon. Ois kiva, ku ois joku paikka, mihin vois vaan mennä, sillon kun ei jaksa näitä idiootteja tässä ympärillä. Toisaalta, onhan niitä sellasiakin paikkoja joooo. Mutta murrrr tökstöks angstangst :) Sain tänään ommeltua itelleni yhen topin.jee. Ja sitten, pitästä aikaa uskalsin ettiä tuolta kaapin pohjalta ton keskeneräisen vanhojenpuvun.. En mä sitä kauheen kauaa jaksanu tehä, mutta kuitenkin.

Tuli kans mieleen koulu. ( tiiänritu, lomalla EI puhuta koulusta.... ) Mut tuli silti. Sillon kun sataa monta päivää, ja on jumissa täällä keskellä ei mitään, niin saattaa alkaa miettiä, että ei koulu loppujen lopuks oo niin paha, kun se aina joskus talvella ja syksyllä tuntuu. Mietin, että ois aika tosi jees, jos vaikka hankkis jotain kirjoja syksyä varten jo nyt ajoissa.. Kun on kolmatta päivää ihan tositosi tylsää, niin ois ehkä ihan kiva, jos ois jotain tekemistä, jossa ois joku järkikin.. :D Toisaalta, lomalla kuuluu lomailla.. örh.

Murmur. Tuli tässä myös mieleen, että oon vaan lihonu lomalla. :s Okei, ei sillee paha, että vapusta lähtien about 1,5 kg, mutta murrrrr.. Jos vaikka jaksais oikeesti pikkuhiljaa alkaa käymää lenkillä ja näin..  Karkkilakko alko jälleen maanantaina.. Sekin vaikuttaa mun kohalla jo aika paljon.. : D Jos tavotteena ois 3,5 kg  pois loman loppuun mennessä, niin sen ei pitäis olla mitenkään mahdoton tehtävä..
Toisaalta, painolla ei oo mitään väliä, kunhan vaan näyttää peilistä sellaselta että kestää kattella iteensä. Se on tähän mennessä sillei onnistunu jotenkuten, mutta pikkuhiljaa alkaa kyllä vähä häiritteen peilikuvakin.. murmurmurangstangst.. :)

Ahistaa muuten aika pahasti, kun joku sisko lukee tmin blogianii. ANGST.

Mutta nyt, pihalla taitaakin paistaa aurinko taas, kivaa  ! Meen sinne. kohta. ehkä.