okei kirjotin viimeks kunnolla siis joskus sunnuntaina. hmmn.  mitä kaikkee sen jälkeen on tapahtunut ? eimitään? jååå. okeijoo.

Maanantai: Ei mitään muistikuvaa.. :'D eli ehkä ihan normikoulupäivä ? jåå. eikä mitään jännää. voi angst.

Tisitai: Normipäivä, reenit, en osannu. sillee. :D

Keskiviikko : Koulua oli yks tunti, 11.15-12.15.  Äitillä oli Tampereella hammaslääkäri, niin sitten lähin sinne, kun en jaksanu oottaa bussia kahteen asti. :---) En mä mitään ostanut, kunhan haaveilin.. Ja törmäsin Lindaan, jeejeejee. <: Sieltä sit kotiin joskus neljän-viiden aikaan about. Sit illalla olikin harjotuspeli Tampereella taas. :D Se meni miten meni.. En oo ehkä ikinä pelannu noin huonosti, selittää aika paljon ?
Sieltä kotiin ehkä 10 aikaan. Sitten päätin hankkia vaihtelua elämään ja värjätä hiukset. Näistä kyllä piti kyllä tulla ihan vaaleet, mut.. Njoo. Ei oikee tullu. Mun hiukset on tyhmät. Mutjoo, tykkään mä tästäkin väristä oikeinpaljon. <<:

Torstai: Eilen.. öö öö öö. Koulua oli taas huimat pari tuntia, musaa ja öööööö enkkua ?  Musassa laulettiin Pikkuveljeä, mä lauloin Tannin kans !  Ehkä eka musantunti kun tein muuta kun soitin pianoo tai jotain ruisrääkkäää. :--D Ja pystyin jopa melkein oikein laulaa stemmojja. <;  Enkussa oltii kielistudiossa ja puhuttiin nauhalle. :'D
Illalla oli reenit, meitä oli taas vähän, mut oli kivaa. Ei tehty mitään kovin rankkaa, jeejee. :D

Tänään: Koulua oli (jälleen) 2 tuntia, liikkaa ja äikkää. Liikunnassa pelattiin lentopalloaa ja säbäiltiin :D Tunti oli 8.00-9.30, mutta jäätiin sinne ehkä 10.30 asti, kun ei muutakaan tekemistä ollut.. Oli taas kivaa. Ja me melkein rakennettiin pyrämidi! :''D hah.
Äikäntunnilla keskusteltiin kirjoista, jeejee.
Kohta lähen käppäilemään johonkin, että pääsisin oriveteen käymään, kotona on tylsää.
Illalla ehkä Ritulle? JEE . <:

Ois ehkä jännää jos ois elämä? HAHAHAH , toisaalta mikäs tässä ollessa. Kärsikää  te vaa elämienne kanssa.öö

oon rasittava