whiii. Olenpas ahkera bolginpitäjä.. Antakaa anteeks, nyt on kesä. Ei huvita ollenkaan jumittaa koneella.. Ö________ö

No juu. Eilen oli aika tavallinen lomapäivä joo. Jumitin kotona aamupäivän, pesin jonkun miljoona koneellista pyykkiä ja tiskiä ja sellasta muuta. Söin jäätelöä liian paljon, vaihteeks. Tiistai kun oli, niin olikin sit kesän ekat reenit. Oli kivaakivaa, eka juostiin 2 km pururadalla, sitten tehtiin jotainkuntojuttuja hetken ja loppuaika pelattiin jalkapalloo. Oli hienoo, vaikka tulikin tosiaan kuuma siinä auringossa jne.. Ja mäkäräisiä oli liikaa. mur. Mutta joo. Reenien jälkeen tulin kotiin, söin, ja lähinkin sitten vaihteeks Ritulle uimaan. :D Piti mennä vaan illaks, uida jonkun aikaa ja polkee kotiin, mutta jäinkin sitten yöks. <: Illalla/yöllä jumitettiin koneella, autssss. hups.

Eiliselle joku kuva, hmmnn.
640931.jpg
5.6 Saatan syödä jäätelöni ilmeellä, anteeks.  ( huomatkaa myös ah niin ihanat ötökkäpuremat. :| )


Tänään sitten. Herättiin jopa aikasemmin kun viimeks, ehkä joskus 12 aikaan, vau ! Sitten siinä joo syötiin ja näin, ja mentiin uimaan. Toisinsanoen aika pitkäks aikaa laiturille makoilemaan, sitten uimaan. Vesi on jotain überlämmintä, jeee.  Se pari tuntia bikineissä pihalla ei oo oikein mun selän mielestä yhtä kivaa kun mun mielestä muuten, en mä usko että se muuten ois noin pahasti palanu... mur ! 
Joskus kolmelta lähin kotiin polkeen. Kotona vaan pyörin ympyrää, ei oo mitääääääään tekemistä. Teinpä siten ajan kuluks lettuja, mutta kun sain ne tehtyä, niin ei enää yhtä huvittanu syödä niitä.. (Mikä mua vaivaa, ruokaa, mutten syöny? ) jooo. Sitten vaan jumitin, kuuntelin radioo ja näin. Pihalla ei uskalla kokoajan olla, kun tuntuu että palan vaan joka kerta kun oon lähelläkää auringonpaistetta.. :| Joskus 7 jälkeen huomasin nukahtaneeni, ja heräsin sitten yheksältä. Ihme. Nää päiväunet kuuluu ihan koulupäiviin, ei lomalla voi nukkua keskellä päivää/iltaa. :o

Muttanyt, ei jaksa jumittaa. Tälle päivälle kuva on todella edustava, lettupaistoa, kun en auringonotostakaan kuvaa saanut.

641036.jpg
6.6