viisisataa kävijää, hui.

Laittakaa hei joku random-vierailija joku random-kommentti, kuka tätä oikeesti on ikinä lukenu? :'D


Näin. Eilen oli lauantai. Kävin reeneissä, sen jälkeen Tanni tuli meille, syötiin leipää ja syötiin kasvispiirakkaa, se oli erittäin NAM.
Olinpa siis lupautunut aikasemmin päivällä, että menen illaksi/yöksi lapsenvahdiksi tuonne Korkeakoskelle. :D Lähdinkin sitten siinä puoli ysin aikaan polkemaan sinne, ja olin aika reilusti ennen yheksää perillä. :D
Illan toimeenkuvaan kuului siis lähinnä vahtia, että kyseise perheen 3-vuotias poika nukkuu kunnolla, jota se ei kuulemma yleensä koskaan tee. Siinä joskus ehkä kymmenen jälkeen perheen vanhemmat lähti viettämään iltaa kavereilleen. Ennen sitä Eeva ja Henna tuli kans mun seuraks, ettei ihan yksin tarvii siellä pällistellä koko iltaa. :D

Siinä sitten kaikki lapset nukku hyvin, eikä ees huonosti nukkuva poika herännyt kertaakaan ! Juteltiin niitä näitä tyttöjen kans, oli kivaa. <: Kahentoista jälkeen mentiin pihalle hengittämään ilmaa ka kuikuilemaan tähtiä, oli tosi jännää. :'D  Kaverit lähti siinä puoli yhen aikaan, ja jäin sitten yksin  lapsivahdiksi.

Ajattelin, että kattoisin jonkun leffan siinä, kun ei oikein ollu muutakaan tekemistä. Mielenkiintoisin leffa hyllyssä oli Ihmeperhe, jota aloinkin katsomaan. :D Ehkä puol tuntia jaksoin kattoa sitä kunnolla, mutta sitten väsymys vei voiton.. Nukahdin aina välillä muutamaks minuutiks, mutta heräsin vähän väliä.
Jossain vaiheessa leffa loppui, kello oli ehkä puoli kolme.. Kolmelta perheen äiti kävi katsomassa miten pärjään, sen piti hakea vielä miehensä kotiin ja niin.

Puoli viiteen asti nukuin oikeastaan kokoajan, lukuunottamatta äitin ja mikon soittoja, käskivät pyytää kyydin kotiin, kun oli niin pimeää ja sateista.
Puoli viideltä lähdin siis kotiin, ja tulinkin kyydillä, vaikka oikeastaan oli jo niin kirkasta, että olisin voinut pyöräilläkin.. Ja olisin halunnut myös. :D
Tulin kotiin, söin omenan ja tuijotin kattoon. Jossain vaiheessa kai nukahdin.

Tänään oli aika normaali sunnuntaipäivä. Heräsin joskus puoli 12 aikoihin, tein ruokaa, söin ehkä puoli1. Sen jälkeen menin taas jatkamaan hupparin ompelua ( joka muuten edistyy yllättävän nopeasti! ;D ) kunnes Linda soitti. Linda tulikin sitten meille siinä iltapäivällä, ja ehkä kuuteen asti olin sen kanssa sitten. :D Oli taas kivaa, niinkuin aina. Ei oltu nähty pitkään aikaan, taaskaan.. :s

Sitten kun Linda ( ja Lari, joka oli poikien kaverina..) lähti, tajusin, että se pyörä on edelleen koskella.
Päätin sitten hieman urheilla, ja yrittää juosta hakemaan.. :D
Jaksoin melkeinpä koko matkan juosta, olin siitä kyllä aiiiika yllättynyt. :--D Mutta ei voi valittaakaan, taas kerran, tykkään siitä tunteesta, kun tietää että on tehnyt jotain.. haha.
Siitäpä tulikin siis päivän liikunta-annos ainakin jotenkin täytettyä, 8,5 km lenkki puoliksi juosten, puoliksi pyörällä.. 35 minuuttia !

hhaa. Ilman niitä sipsejä ja jäätelöä mitä tänään söin, oisin jopa ehkä tyytyväinen itteeni..

Ajattelin, että jos tekis ees yhen pitkän lenkin viikossa, niin sekin saattais auttaa matkalla tavoitteeseen..
Jos tällä kertaa ei jäis pelkäks ajatukseks.

We'll see..