hmnh. vuosi sitten vaihtu. Hieman eri merkeissä kun aikasemmin, mut ei kai tässäkään loppujenlopuks sen enempää valittamista ollut..

Mitenköhän se voikaan olla näin hankalaa saada aikaseks kirjoitettua useemmin ?

Okei puolustaudun vähän, mulla on kai oikeesti ollu ihan paljon tekemistäkin jo ja silleen. jee. :D
Enimmäkseen on tullut jumitettua kotona tai mikolla, mut on mulla oikeesti ollu tekemistä joo. (8

Menin jo joulupäivän iltana mikolle, en jaksanut jumittaa kotonakaan.. Tapaninpäivänä käytiin siis Mikon mummolassa syömässä, siellä oli myös mikon eno (ko?) perheineen. Oli oikein kivaa jee. <:  Hmnm.. Olinkohan sitten toisenkin yön mikolla?

27.12 Linda oli meillä, pitkästäpitkästä aikaa yötä. Oli kivaa, otettiin (...vaihteeks) valokuvia, kertoiltiin juttuja ja pidettiin muutenvaan hauskaa, ihan kaksisteen vain. <:


28.12 (2 kuukautta on pitkä aika mun kans.. <; ) Käytiin Mikon kanssa kattomassa Tampereella Lumottu. Tykkäin siitä aika paljonkin, vaikka loppu olikin aika arvattavissa jne.. Rakastuin päähenkilön hiuksiin, mulle samanlaiset heti kiitos !

Samalla opin, että kun on alennusmyyntejä, niin mihinkään kauppaan ei kannata mennä, ellei oo aikaa ostaa sieltä mitään.. :D Meinas hajota pää ! mut joo.

Tultiin Tampereelta, oltiin hetki Mikolla ja sit tultiin meille yöks. Taas tuli valvottua, mut ei se mitään. <:

29.12 Miko kai sitten lähti jossain vaiheessa illalla, loppuilta oli kai jotain tylsää jumitusta jeejee. :D

30.12 Nukuin ( taas.. ) myöhään, jumitin vain kotona jne. Ilonakin tuli kotiin Tuomaksen kanssa.. Ois toisaalta huvittanu jäädä niitten kans meille, mutta lähinkin taas Mikolle sit. :D

31.12 Oli sitten tosiaan päivä.. Mikolta mummolan kautta hasalle,  sieltä mikon kodin kautta Pekalle, siellä sit loppuilta.. Vois taas kerran pyytää anteeks. Loppuyöstä olo ei ollut kivoin, mut kaikesta selvittiin, hyvä niin. <: Nukkumaan päästiin joskus neljän aikaan ehkä? Tai no miko varmaan nukahti taas vaikka kuinka kauan mua ennen, diudiu :D

1.1 Heräsin ensimmäisen kerran ehkä 9.55..  Pitkän aikaa vain katselin kun Miko nukkui, ei sitä oikein herättääkään viittinyt..  Mietin mitä tekisin, joskus 10.40 kömmin vessaan, ei oo ehkä ikinä tuntunut naaman ja hampaiden peseminen niin kivalta. ;D Sitten kömmin takaisin Mikon kainaloon, nukahdin uudestaan joskus 11.30 aikaan, heräsin joskus.. Tekstasin ritvan kanssa kuulumisia, jossain vaiheessa Mikokin heräs. <: Sitten vain jumitettiin, kunnolla noustiin ehkä joskus puoli 4 aikoihin... :DD ehkä laiskotti. Jumitettiin loppupäivä, 8 jälkeen mut heitettiin sit kotiin.. Siitä lähtien oon vaan jumittanu, auts?

Siinäpä tiivistetysti taas pätkä kertun elämää, olkaa hyvä. ;DD

Vielä vajaa viikko lomaa, tekemistä olis kiva keksiä..
Huomenna suunnataankin Tannin kanssa Tampereelle, niiiin pitkästä aikaa, en ees uskalla oikeesti miettiä koska oon ollut sen kanssa kunnolla jossain.. :o kivaakivaa, tykkään ! Vaikka rahaa ei kyl oikeestaan ollenkaan oo, hupshups.

Nyt vois kyllä etsiytyä nukkumaan, huomenna on pelottavan aikanen herätys :o

pitäkää hauskaa mussukat, katsellaan (toivottavasti mahdollisimman) pian taas!