Näin. En oo tosiaan hetkeen kirjottanu, mutta tekemistä on oikeestaan ollut.

Perjantaina, kun oltiin selvitty Virosta hengissä kotiin, pidettiin vähän niinkun juhlat Hannulle. Jonkun verran meillä kävi sit porukkaa, päivä meni siinä tsillaillessa. Illalla yritettiin epätoivosesti harjotella laulamista Ilonan kans... Lauantaina oli siis edessä Hirvirock, jossa me laulettiin sit kans. : D 

Lauantaina oli tosiaan Hirvirock. Ennen sitä kerettiin käymään Orivedellä, sain kaulakorun, hiussysteemin ja paidan, kivaa. <:
Illalla sit siellä rockissa, laulut meni ( kuulemma ) ihan jees, onneks en ite kuullu omaa lauluani.. gr. Siellä sit tsillattiin Lindan ja Vilman kans, me siis rilluteltiin aika kympillä.. :'D Ei siitä sen enempää, kivaaoli.

Sunnuntaina sit aamulla heräsin, ja huomasin että kotona ei oo ketään.. Kaikki oli lähteny tuonne Hirvijärvelle, ehkä vähän rockin jälkitunnelmia katteleen.. : D  Sit siinä aamusta ( iltapäivästä.. ) angstasin aika pahasti, yksin oli nimittäin TODELLA TYLSÄÄ. :|  Mut onneks Ilona tuli käymään tossa, ja haki mut sinne kans.
Siellä sit vaan oltiin, tyypit roudas bändikamoja jne.. Me pelattiin serkkujen ja pikkuserkkujen jne sisämölkkyä. Oli tosijees, vaikka en voittanukkaa kertaakaa. :  D Oltiin siellä sit iltaan asti, myöhemmin istuttiin nuotiolla ja sellasta.
Tuli taas mieleen, että tykkään oikeesti tosi paljon, kun meilläpäin on niin hyvät välit kaikkiin sukulaisiin. Vaikka tuollakin nähdyistä tyypeistä ei montaakaan oo nähny kunnolla varmaan moneen vuoteen, niin silti oltiin kaikki jotenkin yhtä porukkaa.. Ja vaikka tyypit onkin sen ikäsiä, että ne on tyyliin hoitanu mua pienenä, ja nyt hoitaa omia lapsiaan, niin silti ei ollu sellanen olo, että ne ois mitenkään paljoo vanhempia.. :D  jännää. kivaa. jee. tykkään. nam.
Tuolta kai jonkun kuvan lisään jossain vaiheessa..

Maanantaina Ritu laitto aamusta viestiä että jos tehtäs jotain. Sitten päätettii että mennää Tannin kans sinne.. Mutta kuinkas sitten kävikään, jäätiinki tähä meille.  Sit käytii rannalla syömässä jäätelöä ja muffinsseja ja ja ja. niin. Saatiin parhaimmisto ideoita, pyydettiin siis ridgeä vuokraa meille Kauna 2. Tanja oli nähnyt sen jo, ja kertoi että se oli aika pahis. Meillä sit siinä illall syötiin tortilloja, ja ajateltiin sit alkaa kattoon sitä leffaa. Tiiän, meiän DVDsoitin on joku todella huono, mutta aina se on hetken venkuilemisen jälkeen toiminu.. Mutta ei näköjään tällä kertaa. Sit yritettiin kattoo se koneelta, mutta ei sekää oikee onnistunu.

Lähettiin Tanjalle. :D niillä on proo telkkari ja proo DVDsoitin ja kaikkee. Mentiin sinne pyörällä, jee. Sit ku alettiin kattoo sitä leffaa, niin Ilona soitti. Se tuli kans kattomaa sen meiän kans. haha.
Joskus sen leffan jälkeen kömmittiin nukkumaan. Ritviksen viereen once again.. :--D

Tiistaina sit heräiltiin joskus 10.30 jälkeen. Heräsin siihen, kun Ritu tunki nallen mun naamaan. kivaa. :''D
En muista kuin kauan siinä leikittiin niitten nallejen kanssa, mut sit mentiin muka herättään Tanni, se oli jo hereillä, damn. :-D
Sit siinä vaan haahuiltiin, ja lähettiin jonkun ajan päästä polkeen, kun Tannin piti mennä tekemään jotain töitä, ja Rituakin ootti perunapelto kotona..  Kesken matkan huomattiin, että se leffa olikin jääny Tannille, mutta päätettiin ottaa liikunnan kannalta ja poljettiin takasi. :D

Kotona sit en tehny oikeestaan muutakun otin aurinkoa. :D  en oo ihan varma, kuinka kauan tossa pihalla makasin, mutta ainakin pari tuntia nukuin ihan sikeesti.. auts : D ja tapahtui myös joku ihme, MÄ RUSKETUIN ! tai siis.. melkein rusketuin, mut en palanu . jännää.  Illalla tein maailman parasta nokkospastaa ja mustikkapiirakkaa, olihyvää. :o

Tänään on tylsä päivä . Nyt sataa ja paistaa, jännää ! Missähän ois sateenkaari.. :D

-> kuvia kaikesta lisäilen joskus..


peeäs. ois kiva laihtua, ees vähän.