Madonnan Frozen soi päässä.

Tuossa, lauantai-iltana sain pikahälytyksen lapsenvahdiksi. Aikaa valmistautua oli about 5 minuuttia, ja siellä sit meni se ilta, ja oikeestaa sunnuntaistakin aika iso osa.
Sunnuntaina, kun olin päässy kotiin, Linda poikkes. Oli kivaa, vaikkei me oikee mitää tehty, lähinnä tyylii datattii, jee. :D 
Illalla Ritu laitto viestiä, että menisinks niille uimaan. Sitten menin, mutta en mä kyllä uinut oikeestaan... :D
Sitten joo, päätettiin puoli yhen aikaa illallayöllä, että tullaan meille, ku me haluttii koneelle, mutta Jaana ei päästäny. :'D Tultiin sit joskus yhen aikaa meille, ja oikeestaan vaan puhuttiin vähemmän ja enemmän henkeviä juttuja, joku nelisen tuntia.. Aika jännää, sillee ku kylmiltee lähetään miettimään. Joskus viiden aikaan siis nukahettii. Aurinko oli jo noussu, aika veikeetä.
Herättiin aamulla ( yheltä ON aamu. ), kun Hannu tuli herättään. Se lähti tänään protuleirille Viroon, aika hassua.. Vastahan mä olin riparilla, siitäkin on sit jo kaks vuotta.. hui.
Mut nii. Sitten äiti käski tekemään raparperipiirakkaa, ja niin me vain tehtiin. Siitä tuli ihan mielenkiintoista.. Mut oli se KAI ihan syötävää. haha.
Niin, ja syötiin myös kesän ensimmäinen mansikkakakku ! En ees muistanu, että mansikat onkin OIKEESTI niin hyviä. : DD
Tossa yheksästä yhteentoista oikeestaan pelkästään lauloin. Vitsit mä muuten oikeesti tykkään laulaa. Vaikka ehkä ei ääntä siihen sillai oo, mutta silti. Niin, yritettii vähä harjotella jotai biisejä, kun lauletaan Ilonan kanssa parin viikon päästä yhillä synttäreillä tai sellasilla, kivaa. Jos ees välillä sais vaan laulaa, ettei tarvis samalla soittaa, se ois parasta.. Mut saa nähä.
Huomenna taas edessä lapsivahtina olemista.. Toisaalta se on ihan kiva, kun kuitenkin jotain rahaa siitä saa, eikä niin paljon tarvii mitään tehä.. Mutta toisaalta, ei mua oikee huvittais. Mut, sinne mut on taas luvattu, niin kai se on mentävä.
Paitsi auts. En taaskaan pääse reeneihin.. :s Haluisin jo pikkuhiljaa sinnekin, nyt kun toi polvikaan ei oo enää sillai mitenkään esteenä.. MURangst.

Ja ör ör. tylsää. Lisään kuvia, sitten kun saan ne jotenkin tungettua koneelle ja sellai. :)

kkrr ->
715354.jpg
Ritu, ja meidän jätskiraha. Jota ei kyllä käytetty. Mutta sillä oli kiva leikkiä. haha.

715357.jpg
grrr. suklaakahvi, mansikkakakku, ritu. nam hei.