Heiiijj.
Rritun massiivisen painostuksen ja pitkän harkinnan jälkeen ajattelin itsekin itselleni blogin perustaa.
Tulevasta sisällöstä ei ole vielä minkäänlaista varmuutta, mutta eiköhän aika näytä.. Mutta jos näin alkuun pitäytyisin ihan normikirjoittelussa. :D
Muotiblogin pitäminen olisi varmasti mahtavaa, mutta itse kun en kuitenkaan kovin paljon jaksa mitään trendejä seurata, taidan jättää muotiblogit osaavimpiin käsiin.Todennäköisesti tämäkin bolgi joskus päätyy vain omaksi ilokseni kirjoitteluun, ajatusten selvittelyyn ja muuhun turhuuteen.

Jjuu. Tänäänpä on siis Toukokuun viimeinen päivä, ihan hullua. Nyt jo ensimmäinen vuosi lukiota takana, ja eihän se loppujenlopuksi niin hankalaa ole kuitenkaan ollut, kun aluksi luulin. Hmmn..koulusta taidan kirjoittaa myöhemmin lisää, nyt väsyttää.

Tänään olikin periaatteessa ihan mukava päivä. Rritu oli kylässä, nam. Saatiin loputkin kokeet takaisin, ja vau, tästä jaksosta en saanut kuin 2 kasia, muut sitä parempia. <: Koulukiireet alkaa siis pikkuhiljaa hellittää, ja voi alkaa kunnolla rentoutua, lomaloma!
Onneks lauantai on jo ylihuomenna. En ehkä enää montaa päivää kestäis tätä hullua stressaamista ja hössötystä, jonka aiheuttaa siskon lakkiaiset lauantaina.. En oo koskaan osannu stressata asioista, ja nytkin vaan jumitan ja kattelen, että pitäs ehkä siivota. auts.

Huomenna koulu alkaa kevätjuhlan lauluharjoituksilla, suurin osa päivästä käsittääkseni vain siivotaan, ja päivä loppuu 1-2- luokkien pesisturnaukseen, johon itsekin pääsin yhtenä neljästä tytöstä pelaamaan, vau ! <:

Mutta hui. Kello onkin jo sen verran, että pitää mennä pesemään värit pois hiuksista. Tiedän, piti olla värjäämättä näitä, muttamutta... Toivottavasti nää nyt sitten ees jotenkin onnistui.

ja niin, ulkoasun muokkaan tässä joskus, kunhan nää lakkiaiskiireet ja muut vähän antais aikaa ajatella. :D