( Elastinen ft. IsoH - Jaksaa Jaksaa )


Jjjau.

Oltiinhan sitten tampereella, ensin keilattiin, sitten ajettiin cartingia, sitten jäätiin Tannin kanssa sinne, käytiin syömässä ja sitten vähä kaupoilla. Toisinsanoen kahdessa kaupassa. Mutta kerkee sitä siinäkin ajassa rahaa tuhlailemaan.. Tai sais, jos ois rahaa.
Nähtiin Ilonaa ja Lindaa kans, kivaakivaa<3

Mukaanpa tarttuikin pinkki normihennesjeejeehuonolaatuihansama- trikoopaita, 9.90€  ja Vero Modasta wuhujeejeehalvallasaapakkoostaa- farkut, 20€. Jälleen opin, että ei kannata mennä Tannin ja Lindan kanssa kaupoille, ne jotenkin juonikkaasti onnistuu manipuloimaan mut ostamaan jotain, ihanmitävaan. Melkein. :'D

Nyt ahdistaa. Ensimmäinen jakso on mennyt koulun osalta jotenkin NIIN huonosti. Nålåttaa. En oo millään jaksanu tehdä mitään kouluun liittyvä.. Ehkä mä jotenkin selviän, mutta oikeesti nyt ärsyttää, ois sittenkin pitänyt tehä se ja se juttu sillon ja sillon, ei kasautuis kaikki. Koeviikosta tulee tuskaa, vaikka kokeita onkin vaan kolme. On pakko lukea. Tällä kertaa ihan oikeesti. En mä voi enää antaa kaiken mennä sillai sinnepäin, nyt ois aika pikkuhiljaa ryhdistäytyä.. En oo enää kesälomalla.. ää.
AAAAAWWW
Tosiaan, kohta tääkin jakso on ohi. Pelottavaa. Viidesosa kakkosluokasta jo menty. HUI.
Enää pari jaksoa, ja oon käynyt puolet koko lukiosta. se on jo aika HUI!  Aika menee pelottavan nopeasti. Toisaalta, ei voi valittaa. Toisaalta, en mä osaa muuta kun valittaa nyt.

Nytkin pitäis kirjottaa äikästä kakskin ainetta/esseetä ja  puhe.  Pitäis pitää se puhe siis huomenna, taidan hieman kuolla. Toinen esseistä saattaa jäädä. ANGST. Se toinen on jo nyt myöhässä.
angst.


Tänään taidan valvoa. Ihan oikeesti.

Ja jes, pakko mennä aamulla bussilla, kun Mikko the kyytimies ei ookaan kotona.. angsttt.
En osaa herätä ajoissa, apua apua.

Nyt on kyllä joku pakko hakea teetä tai jotain, pitää pysyä oikeesti hereillä vielä muutama tunti.

wish me luck ton puheen kans, toisin sanoen tervetuloa hautajaisiin. (: