Hohhoi.

Melkein oon jaksanumuistanukerenny kirjottaa. auts.
Tässä mennyt tosiaan se ainakin 3 päivää, taidan laittaa aina ensin jokaselta päivältä kuvan, ja sitten selittää. :D

658467.jpg
10.6 Sadetta.
Tästä päivästä ei oikein jääny mitään mieleen. :D Loman ensimmäinen sade, oli aika hassua.
Näin kans ensimmäisen juhannusruusun. <: Ja syreenit päätti lopettaa kukkimisen. Tapahtui siis kovin paljon. Olin kotona kai koko päivän, tylsää.


 658087.jpg
11.6  junassa ( saunassa ) med rrritu.

Oltiin siis Maanataina Ritviksen ja Ilonan kanssa Tampereella. Itelläni ei ollu oikeestaan mitään ostettavaa, ei sillä että ois rahaakaan.. :s Mutta piti lähtee henkiseks tueks ja muutenkin, kotona on tylsää.
Lopulta Ilona kuitenkin sponssas mua vähän, ja sain itelleni mustaa pellavakangasta ja niin. :D Periaatteessa saan kans lainata kaikkia Ilonan ostoksia, paitoja ainakin, eli jotain hyötyä mullekin tosta oli.. Juna oli takasin tullessa ihan täynnä, joten kuten kuvastakin näkyy, istuttiin tuolla ihme välikössä. Siellä oli ihan tajuttoman kuuma. Oikeesti kuuma. :s  Mutta ei siinä mitään, oli kiva päivä.

Kun päästiin kotiin, niin pöydällä odottikin jo provinssin työntekijäkirje! whiii! Alunperin oltiin ritun kanssa eri tehtävissä, mutta saatiin sitten vaihettua sillain, että päästiin samaan. Ruokaa tekemään siis, jee! On ehkä jotain parasta, toivottavasti.. Ainakaan joka päivä ei pitäis sataa, onneks. Toivottavasti pääsis sit kans katteleen bändejäkin.. <:

Sitten kun päästiin Tampereelta, niin päätettiin, että meen ritulle uimaan ja sillain. Jäin sitten yöks, jälleen kerran saunailtailtiin. :D Oli tiestystikin kivaa, vaikka teltassa olikin kylmä. Sain mahtavat arvominet, mutta nyt en muista kumpaakaa, auts . :o
edit. tulimestari ja lettuvelho ! mitä muuta ihmisen tarviikaan olla?

658220.jpg
12.6 provinssi- ( ja mahdollisesti muukin festari- ) kirja ! paras idea ikinä. <;

Ritulla siis aamupäivä kans. :D Teltassa saatiin nukuttua ehkä se 2 tuntia, mutta nenä jäätyili siinä kuuden aikaan, niin mentiin sisälle. Siellä sai nukuttua aika paljon paremmin, 12 aikaan sit herättiin. Ei tehty mitään kamalan jännää, paitsi tietysi provinssikirja ! Ei keretty sitä paljoo väkertää, mutta Ritu kuulemma tänään jatko sitä taas, jee. :D Sillon kun viimeks sen näin, siinä oli lähinnä tiedot provinssista ja päiväkirjan alotus. :D

Joskus viiden aikaan lähin kotiin, kun ritu lähti Lylyyn, ja reeneihin piti kans keretä. Oli tylsää pyöräillä vastatuuleen, mutta ei se mitään. Reeneissä meitä oli mahtavat viisi ihmistä. wohou !  Illalla ei tapahtunu mitään. Jumitin kotona ja lähinnä datasin. Normaalia koti-iltaa siis. O__________o

13.6

Tälle päivälle ei ookaan kuvaa, ei ainakaan vielä. Äiti taas vei kameran, murr. Haluaisin oman.
Mutta niin. Tänään oon jumittanu sisällä koko päivän. :s Aamulla tein pitsaa, mussutin ja possuunnuin vaan. Sitten menin sen kankaani kanssa omepelukoneen luo, shortsit mielessä :D Sain kappaleet leikattua ja näin.. Sitten ajattelin alkaa ompeleen, mutta hetken päästä saumuri päätti seota. mä niin rakastan sitä. <3 Reilusti yli puol tuntia yritin saada sitä toimimaan, mutta pikkuhiljaa hermot meni. Äiti saa tehä sille jotain. mur. Sitten menin jumittamaan telkkarin eteen, jossain vaiheessa olinkin nukahtanu.

Näin jotain ihan mielipuolta unta. Ei jaksa tarkemmin selittää, mutta siinä oli ulkomaalaisten poliisien näkösiä äijiä, jotka selitti ihan hirveesti jotain. Seassa oli jotain suomeekin, mutta se oli erittäin epäselvää. :'D Ainoo lause joka jäi päähän oli " aikainen piimä kotiip löytää. " voi voi.

Ja hei. Kai kaikki tietää, että The Wiew ( hei neverheard.. ) peru provinssikeikkansa, ja tilalle tuli Don Johnsson Big Band ! Could it be better? :o  Sit kun vielä sais vapaavuoron sillai, että pääsis näkeen sen niin NAM.

Ja tuli kans mieleen, että kissaa ikävä. :s

 ( muuten. oonko ainoo, joka ei voi sietää uniklubin vnus-biisiä? Se on kamala :'< )